Ilipo – alternativ till fettsugning

Ett Alternativ till gammaldags fettsugning – finns nu i Kalmar, nära till Växjö, Oskarshamn och Karlskrona!

ILIPO – fettsugning och cellulitbehandling

Nu kan Du forma din kropp precis som du vill ha den. Punktbehandla just Dina problem-områden med lipolaser. Ilipo passar speciellt den som redan tränar men inte kan bli av med det där lilla sista på magen eller låren. Då man för bästa effekt behöver träna inom 12 timmar för att kroppen inte ska återuppta det frigjorda fettet bör man ägna sig åt en pulshöjande aktivitet ca 30 minuter.  Med Ilipo får du omedelbart resultat direkt efter den första behandlingen.

ILipo är fettreducerande och fungerar som cellulitbehandling, enligt dokumenterade studier. Eftersom vi ser detta som en kickstart till ett nytt och hälsosammare liv, samarbetar vi med Nordic club vad gäller träning och utöver vår kostrådgivning kan man även få hjälp hos personlig tränare hos dem. Vi skriver också ut FAR fysisk aktivitet på recept till flera gym i Kalmar.

  • OMEDELBART SYNLIGA RESULTAT
  • KORT BEHANDLINGSTID
  • STOR TÄCKNINGSYTA – 38 LASRAR
  • INGEN SMÄRTA ELLER OBEHAG
  • UTVÄRTES BEHANDLING – INGEN LÄKNINGSTID


Kliniskt bevisat hög effektivitet både på män och kvinnor med ända upp till 12,75 cm minskning i omfång efter en  enda behandling, enligt kontrollerade kliniska studier. Det vanliga resultatet är 2,5-4cm på midja vid ett tillfälle.

iLipo™ är ettnoninvasiva alternativet till fettsugning perfekt för Dig som redan tränar – inga invärtes ingrepp, ingen smärta eller obehag, inga långvariga läkningstider, inga biverkningar och hög säkerhet

Med iLipo™ har Du möjlighet att kunna punktbehandla just Dina problemområden med lipolaser. 8 snabba behandlingar under 4 veckor är allt som krävs för både män och kvinnor. Vill man kan intervallet utökas mellan behandlingarna.

Det är nu möjligt att direkt kunna bryta ner det depåfett som finns lagrat inuti själva fettcellen. Fettet transporteras sedan helt naturligt bort av kroppens lymfsystem. Processen som kallas för lipolys är inte ”smältande av fett”, utan snarare
en direkt skrumpning av själva fettcellen.

iLipo™ lipolaser kan appliceras över hela kroppen på valfritt problemområde, även i ansiktet och på ”dubbelhakan” om så skulle önskas. iLipo™ ger synnerligen snabba och imponerande goda
resultat. Enkelt, smidigt och utan biverkningar.

 

 

EN ENKEL LIKNELSE:
Tänk dig en fylld fettcell som en mogen vindruva
före behandlingen med iLipo™.
Resultatet efter behandlingen med iLipo™ lipolaser, blir att den mogna runda vindruvan nu ser ut som ett torkat russin – fortfarande en vindruva, men tömd på det flytande innehållet.
Den effekten har iLipo™ på dina fettceller fyllda med överflödigt fett.

Behandlingsresultaten som iLipo™ uppvisar är både imponerande snabba och goda.
Det normala att förvänta sig vid mätningen direkt efter varje enskild behandling,
är en omedelbar reducering på ca 1 – 4 cm per mått i omfång över exempelvis magen.
Det händer även att vissa uppvisar ett ännu bättre resultat direkt.
Effekten av iLipo™ lipolaser fortsätter att verka under de närmaste 24 till 48 timmarna efter behandling.

Kroppsfett har en tendens att samlas på olika ställen hos män respektive kvinnor.
För 9 av 10 kvinnor kan exempelvis celluliter vara ett skrämmande problem.
Hos männen kan problemen t ex bestå av oönskat bukfett, ryggfett eller ”kärlekshandtag”.
Här har behandling med iLipo™ lipolaser visat sig vara mycket effektiv.

Många gånger kan det vara svårt att få bort det lagrade depåfettet från vissa problem-områden. Ibland till och med snudd på omöjligt, oavsett hur många timmar
ner på sin träning. Och allt svårare blir det dessutom ju längre upp i åldern man kommer.

Med iLipo™ har Du möjlighet att kunna punktbehandla just Dina problemområden med lipolaser.

iLipo™ bryter i genomsnitt ner och frigör mellan 300-400 kalorier fett per 20 minuters punktbehandling över specifikt valt problem-område på kroppen. Den normala effektiva behandlingstiden vid varje enskilt tillfälle är ca 20 minuter. För att maximera resultaten skall ett visst protokoll följas gällande kostintaget just före- och efter- samt motionen efter varje enskilt behandlingstillfälle under samma dag. Du som kund har alltid en konsultation med din iLipo™ terapeut innan påbörjad behandlingsperiod.
Att behandlingen är icke-invasiv betyder att den helt och hållet utförs utvärtes, utan några smärtsamma kirurgiska ingrepp.
Lågeffektlasrar har sedan många år tillbaka framgångsrikt använts inom bl a sårläkning och smärtlindring, utan några rapporterade negativa bieffekter.

iLipo™´s innovativa laserteknik är extra skonsam i och med att det är en så kallad ”cold laser” som används.
Till skillnad från annan typ av laserteknik
som kraftigt värmer upp cellen för att få verkan,
så uppstår ingen direkt värmeutveckling i cellen med iLipo™.
Lågeffektlasern skickar istället ut en signal, som sätter igång en förändring av
den kemiska sammansättningen i varje enskild fettcell.

VIKTIGT!
Till skillnad från fettsugning på kirurgisk väg, så förstör inte iLipo™ själva fettcellen, utan tömmer
den effektivt och säkert på dess lagrade innehåll.
Fettceller finns i vår kropp av en viktig anledning. Nu vet forskare att fettcellerna deltar i många olika reaktioner i kroppen, bland annat i energiproduktionen, regleringen av kroppstemperaturen samt bildningen av olika hormoner och antiinflammatoriska ämnen. Med iLipo™ lipo-laser stimuleras fettcellen på ett skonsamt och säkert sett.

Om så önskas,
kan patienten direkt efter avslutad fyra-veckors period påbörja en ny behandlingsperiod av ett nytt problemområde, efter ett kort uppehåll.
Framtida underhållsbehandlingar kan också göras på månadsbasis vid behov för att behålla kontrollen. För att säkerställa ett långvarigt resultat bör patienten anpassa sina framtida kost- och motionsvanor.
Gällande just kost och motion är det är egentligen samma saker att tänka på här, som är gällande efter en vanlig fettsugning. Det viktiga för att bibehålla sitt resultat långsiktigt är att hålla vikten.

Vad ska man tänka på före behandlingen?
Huden får absolut inte vara solbränd. Undvik solning 2 veckor före behandling. Om hud är bränd och känslig vi gör ingen behandlingar, hud färg har ingen betedelse.
Hur länge kommer resultaten att hålla?
Många nya behandlingar är oftast inte nödvändiga så länge som din vikt, diet och motion är konstanta. Dock är en ny behandling då och då ibland är ett bra motiv för att hålla vikten i kontroll. Hur mycket det är möjligt att förlora är individuellt och varierar från person till person, men det hjälper oerhört mycket att hålla en fast diet och motionera.
Kost & Hälsa
Allt kan vi självklart inte påverka vad det gäller vårt välmående men ofta mer än vi tror.
Kroppen fungerar i mycket som en avancerad maskin eller motor. En miljöbil kan inte tankas på enbart bensin om den ska fungera optimalt och fylla sitt syfte – och så är det också med våra kroppar. De behöver specifika bränslen och produkter för att må bra. Vi hjälper Dig med kostråd och coaching för att komma igång med träning och ett häsosammare liv!

Pris 700 kr per behandling – se prislista för paketpris!

Före och Efterbilder

Åsa Nilsson Zizka, Läkare, Specialist inom
 Reumatologi,Allmänmedicin & Estetisk Medicin

Tel: 0480-69939
Mob: 0737-36 93 69
E-post: info@zizkamedical.se
www.zizkamedical.se

www.facebook.com/zizkamedical
www.twitter.com/zizkamed
www.linkedin.com/in/asazizka