Läs CV

Doktor Åsa Nilsson Zizka är utbildad på Karolinska Institutet, tog läkarexamen 2001, blev legitimerad 2004 och färdig Specialistläkare i Reumatologi 2012 under tiden har hon hunnit få fyra barn och att även ägna tid åt forskning inom MS/SLE och Oncologi, dvs cancerforskning.

Genom ett utbyte via Karolinska Institutet till Charles University i Prag under tidigt under specialisttiden fick hon tillfälle att ytterligare utforska området Estetisk Medicin under en tidsperiod då området ännu inte var känt i Sverige, vilket ledde till tidig erfarenhet inom området.

Den Estetiska karriären fortsatte med specialutbildningar på internationella kongresser inom botulinum toxin och följdes snabbt av utbildningar inom fillers och användning av mjölksyra och Macrolane för kroppskonturering. Sista åren har hon kompletterat med utbildning inom flera laserapparater som IPL, samt ILIPO och Proshock Ice.

Dr Åsa Nilsson Zizka deltar regelbundet på internationella kongresser för att hålla sig uppdaterad inom de senaste metoder för skönhet och föryngring samt hudförbättring. Några exempel är IMCAS i Paris(International Master Course on Aging Skin) och AMWC i Monaco (Anti-Aging World Congress). Dr Zizka har erhållit specifika utbildningar för alla injicerbara produkter som hon arbetar med inom injektionsbehandlingar för skönhet och föryngring. Hon är en av de få som gör kompletta ansiktsföryngringar genom injektioner.

Dr Zizka är idag en ledande injektionsexpert inom flera preparatgrupper.

Dr Zizka är idag klinikchef på Zizka Medical i Kalmar samt Medicinskt Ansvarig Läkare. Hon är dessutom behandlare på en av Göteborg största kliniker och har en tjänst som Estetiker och injektionsexpert på en välrenomerad klinik i Skara vid namn Skara Laserestetik.

Det faktum att hon så snabbt kommit att bli en av Sveriges skickligaste injektionsexperter inom skönhet visar på hennes talang för området. Vi välkomnar dig att besöka henne för att uppleva något utöver det vanliga inom området